Победителите в конкурса Наградите на БАИТ ще бъдат обявени на

...
Коментари Харесай

Известни са номинираните за „Наградите на БАИТ” 2022


Победителите в състезанието „ Наградите на БАИТ ” ще бъдат оповестени на гала на 23 февруари
(снимка: БАИТ)

Приключи работата на журито на „ Наградите на БАИТ ” и към този момент са известни номинираните в обособените категории за 2022 година. Победителите ще бъдат оповестени на публична гала на 23 февруари.
още по темата
За премиите на БАИТ в следващото издание на състезанието се състезаваха в 7 категории. Имената и плановете на номинираните могат да бъдат открити на.

Наградата за специфичен принос ще бъде връчена по традиция от Президента на Република България. Тя се дефинира посредством вътрешни номинации и се дава за извънреден принос в развиването на осведомителните и информационни технологии в България.

Отличените в състезанието ще получат пакет за Agile Project Management MultiTraining стратегия, който включва 8 семинара с фокус върху съответна тематика от сферата на ръководство на планове с гъвкави методологии, обезпечен от bTalks Live Training Platform.

За спечелилите са планувани и 4 продукта „ Сиела Норма ” и 4 ваучера, за чиято стойност спечелилите ще могат да закупят книги от книжарници „ Сиела ”.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР