Победителите в елитния конкурс „Кола на годината на Прес Авто

...
Победителите в елитния конкурс „Кола на годината на Прес Авто
Коментари Харесай

Sofia Ring Mall награди Градския автомобил на годината за 2018-а

Победителите в елитния конкурс „ Кола на годината " на Прес Авто Клуб България бяха оповестени на блестяща гала в Sofia Ring Mall, водена от Ники Кънчев. Една от огромните награди - тази за Градски автомобил на 2018 година, връчи персонално маркетинг мениджърът на комерсиалния център Силвия Чапарова.

В Sofia Ring Mall, който по традиция е хазаин на най-авторитетния автоконкурс в България, бяха наградени и останалите спечелили, определени с гласоподаване от 40 профилирани публицисти. Те дефинираха Ford Fiesta за „ Кола на годината на България за 2018 година ". Той стана и градски автомобил на годината. В категорията „ Лек автомобил на 2018 " победител е Opel Insignia. Номер едно в категорията „ Кросоувър на годината " стана Skoda Karoq. Наградата „ Екоавтомобил на годината " отиде при VW e-Golf, а за „ Премиум автомобил на 2018 " беше избран Range Rover Velar. Isuzu D-MAX пък взе огромната премия за „ Многофункционален автомобил на годината ". Членовете на журито оценяваха 63-те номинирани коли по шест съществени критерия - дизайн, задвижване, функционалност, пътноповедение, сигурност и цена/предлагане.

На фотографията: Маркетинг мениджърът на Sofia Ring Mall Силвия Чапарова връчва на „ Форд Фиеста " наградата „ Градски автомобил на годината 2018 на България "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР