Победител в тази своеобразна класация е флагманският смартфон Huawei Mate

...
Победител в тази своеобразна класация е флагманският смартфон Huawei Mate
Коментари Харесай

China Mobile обяви своята класация за най-добрите геймърски смартфони за 2019 година

Победител в тази самобитна ранглиста е флагманският смарт телефон Huawei Mate 30 Pro, който е единственият, получил оптималният брой от пет звезди . Второто място е за още един китайски мобилен телефон – Nubia Red Devil 3S. „Бронзът“ е за iPhone 11 Pro Max.



Китайският телекомуникационен колос China Mobile, който е и най-големият мобилен оператор в света по брой абонаменти, разгласи своята ранглиста за най-хубавите геймърски смарт телефони в света за тази година. Според този рейтинг, Huawei Mate 30 Pro е най-хубавият смарт телефон в това отношение.

Второто място е за Nubia Red Devil 3S , а третото – за iPhone 11 Pro Max . Следват Oppo Reno Ace, Xiaomi Mi 9 Pro 5G, OnePlus 7T Pro, Vivo IQOO Pro, Black Shark 2 Pro и Asus ROG Phone 2. Всичките останали смарт телефони имат по четири цялостни или непълни звезди съгласно този рейтинг. Интересно е, че единственият представител на Samsung – смарт телефонът Galaxy Note 10+ 5G е на последно място в тази ранглиста и има три звезди.

По време на тестването на геймърските смарт телефони е обърнато внимание на индикатори като продуктивност, броят на фрагменти в секунда при игрите, плавността на изображенията, равнището на нагряване на мобилните устройства, скоростта на зареждане на приложенията и данните, времето на реакция, времето на самостоятелна работа, качеството на фотосите, на видеото и на звука.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР