"Победихме абсолютно заслужено. Бяхме по-добрият отбор днес. Въпреки малкото напрежение

...
"Победихме абсолютно заслужено. Бяхме по-добрият отбор днес. Въпреки малкото напрежение
Коментари Харесай

Тити: Победихме заслужено, Видич: Не ни достигна сърце

"Победихме безусловно справедливо. Бяхме по-добрият тим през днешния ден. Въпреки дребното напрежение най-после, всичко мина без ексцесии. Феновете и на двата тима се държаха безусловно правилно. Заслужено стигнахме до 20 точки разлика. Успяхме да спечелим, значимо е, че водим с 1-0. Виждате, че тимът на Балкан е с доста огромен капацитет ", разяснява старши треньорът на баскетболния Левски Лукойл след успеха с 94:88 точки над Балкан в първия мач от финалната серия в Националната лига.

"Бих бил малко по-спокоен, в случай че успеем да поведем с 2-0. Имаше един интервал, в който играхме доста добре, и в случай че не в нокаут, пратихме в нокдаун противника. Не мога да кажа, че съм очаквал, само че желаех това предимство ", добави Папазов.

Наставникът на Балкан Небойша Видич съобщи: "Не ни доближи сърце. Взели са ни 13 битки в нахлуване в първото полувреме, това не е методът, по който би трябвало да се играе край. Това бе най-големият ни проблем, плюс нападателната отбрана на Левски, ние не успяхме да се разгърнем в нахлуване. Но като цяло, не бяхме съсредоточени. Надявам се да изглеждаме друго във втория мач. Само 1-0 е, плейофна серия, би трябвало да натиснем. Виждаме много мръсна игра, и освен на терена, даже и в коридора. Мисля, че когато имаш огромни играчи с добра визитка, можеш да очакваш от тях да бъдат спортсмени, джентълмени, а не го виждаме. Без коментар. "

Левски Лукойл завоюва първия мач от финалната серия с Балкан
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР