Победи, загуби, бой, контузии, нови имена, продадени играчи - това

...
Победи, загуби, бой, контузии, нови имена, продадени играчи - това
Коментари Харесай

Подготовката на Левски както винаги е Иди ми, дойди ми

Победи, загуби, пердах, травми, нови имена, продадени играчи - това представляваше подготовката на Левски в Дубай, разказана накратко. Като изключим нелепите конфликти сред " сините " и тима на Джохор, такава предсезонна история следим всяка година.

26-кратните първенци потеглят към по-слънчевия свят с задачата да се върнат по-добри, по-опасни и по-подготвени за задачата си, която по традиция купа в efbet Лига, тъй като " Това е Левски и няма по какъв начин да се слагат по-ниски цели ", постоянно споделят управителните фактори в клуба. Да, обаче нещо по никакъв начин не им се получават нещата през последните 14 години.
 Снимка 603445
Източник:

Въпреки това, има някаква романтика в тези лагери. Отборите изчезват от полезрението ни и ние въпреки всичко тайничко се надяваме, че футболистите ще се завърнат напомпани и гладни за триумфи. В този миг една контрола може да приземи внезапно това окриляване. Това се случи и в Дубай. Левски се разправи с Ал Насър (Дубай) с 2:1 и почитателите останаха с усещането " Ето, веднага ги подпукахме ".
 Пламен Андреев: Надявам се Левски да го чака една хубава пролет
Пламен Андреев: Надявам се Левски да го чака една хубава пролет

" Колективът е добър "

Да, но не. Пет дни по-късно " сините " позволиха безразсъден поврат от 2:0 до 2:3 против Ал Кувейт. В първия мач против Рига (3:2) също имаше капацитет да се случи нещо сходно. Във втората среща сред двата тима ситуацията беше относително положително, няма какво толкоз да се каже.
 Снимка 603293
Източник:

Контролата против Джохор Дарул Та " азим, която бе прекъсната в 54-ата минута при резултат 0:1 е " черешката на тортата " в престоя на Левски в Дубай. Бой, нерви, бутаници, провокации и един прокраднал се гол всред цялата тази история. Ще се помни дълго време, в това число и изявлението на станалият шлагер в обществените мрежи притежател на Джохор поради името си - Тунку Исмаил Идрис Абдул Маджид Абу Бакар Искандар ибни Султан Ибрахим.
 Собственикът на Джохор: Левски не съумя да одобри, че дребен тим от Азия води против клуб от Европа
Собственикът на Джохор: Левски не съумя да одобри, че дребен тим от Азия води против клуб от Европа

Номер 30 се изплю в лицето на Леандро и го ритна, само че нямаше картон, разяснява Тунку Исмаил Идрис Абдул Маджид Абу Бакар Искандар ибни Султан Ибрахим

В опит да стигнат до успешен край, " сините " импровизираха и небрежно проведоха една последна контрола, в която напердашиха Гълф Юнайтед (4:0). Идеален свършек на лагера.

Умишлено виждам повръхностно резултатите от лагера, тъй като по този начин най-може да се опише картинката, а тя е " Иди ми, дойди ми ". Моята скромна прогноза е, че представянето на 26-кратните първенци в шампионата също ще бъде такова. Левски ще редува мощни със слаби мачове. Уви, почитателите на " сините " май към този момент са им привикнали. След криво-ляво показване в първите мачове от пролетния дял на efbet Лига, футболистите на Станимир Стоилов ще нанижат няколко следващи победи. И тъкмо, когато пристигна момента, в който последователите ще си кажат " Ей в този момент ги почнахме ", отборът ще се сгромоляса. Било то поради травми на основни играчи, момента форма, вятър... Причини да искаш.
 Ивелин Попов: Началото е положено, време е за борби!
Ивелин Попов: Началото е положено, време е за борби!

" Лагерът приключи уместно "

Естествено, че има големи шансове и да бъркам, само че предвид на последните години, това чака почитателите и в този момент. Умишлено не загатвам Купата на България, тъй като имам възприятието, че никой не може да си изясни по какъв начин се стигна до триумфа на Левски в шампионата.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР