победи снощи Швеция с 1:0 в последен мач от и

...
победи снощи Швеция с 1:0 в последен мач от и
Коментари Харесай

Испания с рекорно присъствие на големи форуми сред европейските тимове

победи нощес Швеция с 1:0 в финален мач от и се класира непосредствено на Мондиал 2022. Така за 15-и следващ път в историята " Ла Фурия " ще взе участие в един от най-крупните футболни шампионати в света - Световно или Европейско).
Досега испанците се класираха 8 пъти на международни и 7 пъти на европейски шампионати, без да пропущат конгрес. Това е най-хубавият индикатор измежду европейските национални отбори дружно с Германия. За последно " Ла Фурия " не игра на огромен шампионат през 1992 година, когато пропусна Европейското в Швеция.
След успеха над " тре конур " в последния кръг селекционерът Луис Енрике призна, че е бил под голямо напрежение. " Играчите заслужаваха да завоюват. Много съм горделив с тях, освен с тези, които победиха в Севиля, само че с всички, които взеха присъединяване в този квалификационен цикъл. Ние го завършихме победоносно, макар многото компликации.
През последните няколко мача усещах доста по-голям напън, в сравнение с Европейското и в Лига на нациите. Сякаш планина ми падна от плещите ", изясни той. Междувременно, стана ясно, че
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР