победи с 2:1 в отложен мач от 14-ия кръг на

...
победи с 2:1 в отложен мач от 14-ия кръг на
Коментари Харесай

Лион повали Марсилия с късен обрат

победи с 2:1 в отсрочен мач от 14-ия кръг на 1, който се игра пред празните трибуни на " Групама Стейдиъм ". Домакините губеха с 0:1 четвърт час преди края, само че с попадения на запасите и стигнаха до скъпия триумф. " Хлапетата " се изкачиха с пет позиции и към този момент са на 7-о място, като се приближиха на 6 точки от днешния си противник.

поведе още в 10-ата минута с гол на, само че по-късно пропусна няколко благоприятни условия да реши всичко в своя изгода. През второто полувреме отборът на Хорхе Сампаоли отпадна физически и това бе главната причина за обрата. При победа, марсилци щяха да изместят от второто място в класирането.

Наставникът на Лион Петер Бош имаше доста кадрови проблеми и през първата част тимът му беше надигран. Бубакар Камара стреля неопределено от добра позиция в началните минути, само че при втория си късмет пред вратата на Антони Лопеш Марсилия поведе. Гендузи се пребори с Лео Дюбоа за позиция в наказателното поле и с глава отклони топката в мрежата.

Малко по-късно Гендузи можеше да се разпише още един път, а Пол Лирола сбърка с опита си за пас към Дженгиз Юндер, когато други двама негови съотборници бяха непокрити.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР