победи с 2:1 в железничарското дерби от 15-тия кръг на

...
победи с 2:1 в железничарското дерби от 15-тия кръг на
Коментари Харесай

VAR реши железничарското дерби в полза на Локомотив Пловдив

победи с 2:1 в " железничарското дерби " от 15-тия кръг на Първа Лига. И двата гола паднаха в границите на няколко минути, което значително реши срещата.
Гостите от София имаха първата опция още в 3-ата минута, като Кацаров стреля с глава и накара Рейдър да се намесва. В 23-ата минута Димитър Илеив падна в противниковото наказателно поле. Волен Чинков реши, че дузпа няма.
Секунди по-късно Умарбаев извърши фал в центъра на терена и се стигна до сдърпване. Все отново пристрастеностите бяха охладени скоро. В 54-ата минута Локомотив Пловдив получи правото да извърши дузпа след намесата на VAR. Мохамед Бухмиди получи червен картон поради игра с ръка.
Димитър Илиев застана зад топката и вкара за 1:0. Пет минути по-късно Илиев откри Георги Минчев паралелно на голлинията. От непосредствена непосредственост Минчев се разписа за 2:0.
В 88-ата минута Вирджил Пинсон върна едно попадение за Локомотив София. С успеха Локомотив Пловдив е на седмо място с 20 точки. Локомотив София има 14 точки и е единадесета позиция.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР