победи с 2:0 като гост в първи мач от 29-ия

...
победи с 2:0 като гост в първи мач от 29-ия
Коментари Харесай

Резерва върна Борусия на победния път

победи с 2:0 като посетител в първи мач от 29-ия кръг на та. Тимът на Марко Розе още веднъж се приближи на 6 точки до лидера, откакто преди седмица претърпя тежка загуба с 1:4 от. И двата гола през днешния ден вкара. Германският национал влезе като запаса в самото начало на дуела и се трансформира в воин за " жълто-черните " с попадения в 12-ата и 71-ата минути.

В предходния кръг изпусна успеха при визитата си на, макар че поведе с гол на. Днес австрийският нападател не беше разполагаем на наставника Пелегрино Матарацо и мястото му зае младият португалец. Сред титулярите се завърна левият бек, а се реалокира в центъра на отбраната до.

поведе офанзивата на с упоритостта да прекъсне серията си от 4 мача без гол., и стартираха зад норвежеца. се възвърне и си партнираше с в средата на терена.

се контузи още във 2-ата минута след конфликт със и напусна терена очевидно сърдит. Влезлият на неговото място брант пък откри резултата в интерес на “жълто-чените ” с едно от първите си докосвания до топката. Грешник за в тази обстановка беше. се възползва и открадна топката, след което подаде на изцяло непокрития, вместо самичък да приключи офанзивата.

Малко след гола центрира към, само че направи чудесно избавяне. Домакините бяха покрай изравняването в 22-ата минута, когато опита техничен прехвърлящ удар, само че топката мина над вратата. Не след дълго Мармуш подходи егоистично и стреля в навън, вместо да комбинира със свободния.

В 33-ата минута Марко Розе трябваше да прави втора насилствена промяна, откакто и се контузи. Вместо него се появи. Белгиецът незабавно имаше значима интервенция и с шпагат мазета топката пред, който бе подготвен да изравни. В самия завършек на полувремето се размина с втори гол за.

За втората част не излезе Мадс Хумелс. Оказа се, че и той е получил контузия, което наложи влизането на Дан-Аксел Загаду. В 59-ата минута мазета рисков шут на, а в 65-ата прати топката в навън от дребен ъгъл. Малко по-късно замени подавания с, след което с доста акуратен удар увои задатъка на дортмундци.

В минутите до края можеше да понижи, само че се намеси уместно. загубата остави директно над зоната на изпадащите, само че това може да се промени след изиграването на останалите дуели от кръга.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР