Победете рака без химиотерапия! Това е една от най-силните истории,

...
Победете рака без химиотерапия! Това е една от най-силните истории,
Коментари Харесай

Победете рака без химиотерапия! Ето какво да направите

Победете рака без химиотерапия!

Това е една от най-силните истории, а този мъж е образец за всеки, който счита, че ракът не може да бъде оздравял.

Младият мъж решил, че няма да се подлага на химиотерапия и вярвате или не, към момента е жив. Неговата диагноза била рак на дебелото черво в трети етап.

Много дребен % от болните вземат решение да опитат различно лекуване, а обичайното лекуване включва химиотерапия, лъчева терапия и интервенция.

Лекарите твърдят пациентите си, че химиотерапията и лъчетерапията са единствените способи за прекъсване на заболяването, само че те в никакъв случай не дават обещания.

Туморът му бил отхвърлен, само че ракът се популяризирал до лимфните възли. И той решил да промени диетата си! Резултатите удивили всички.

Операцията не лекува рака, изключително в трети етап. Медицинската промишленост знае, че интервенцията не лекува рак минимум от 100 години насам. Ракът е метаболитно заболяване, което се дължи на хранителни дефицити, претоварване с отрови и подтискане на имунната система.

Ако на тялото не се дават нужните хранителни субстанции, които са му нужни, с цел да се възвърне, ракът несъмнено ще се върне след интервенцията.

Диетата, богата на плодове и зеленчуци, сокове и билки, е най-ефективният метод за увеличение на способността на тялото да се излекува. Всички модифицирани храни би трябвало да бъдат изключени.

Продуктите от скотски генезис би трябвало да бъдат строго лимитирани или отстранени, до момента в който ракът не изчезне. И е обикновено някои хора да не ми имат вяра. “Познавам доста оживели, които се излекуваха от рак, като трансформираха диетата си, само че и на тях също няма да повярват ”, изяснява той.

Ракът – доста печеливш бизнес. Тази промишленост печели милиарди долари и никой не се интересува от гибелта на хората.

Според изследване, оповестено през август 2003 година, химиотерапията е била потребна единствено за 2,1% от всички възрастни пациенти с диагноза рак.

Данните демонстрират, че лечебната и адювантна цитотоксична химиотерапия демонстрира единствено 2.3% триумф с 5-годишна преживяемост при възрастни австралийци и 2.1% при американците.

Алтернативните лекувания постоянно включват сода за самун, канабис, конопено масло и така нататък Дори науката поддържа тези способи на лекуване. Направете си проучване сами и помогнете на тялото ви да бъде крепко.

Билковата диета понижава смъртността с 60% при хроничните болести, което се удостоверява от учените.

Група учени от Университета в Алберта, Канада, откриха ново лекуване за рака. Медицинската промишленост към момента пренебрегва дихлорацетата, защото не носи никаква облага.

Храната е доста значима за нашето здраве. Победете рака без химиотерапия! Можете да измененията диетата си още в този момент, с цел да предотвратите съществени болести и да се насладите на живота.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР