Победата във втората номинационна битка в Игри на волята: България“

...
Победата във втората номинационна битка в Игри на волята: България“
Коментари Харесай

Славяни отново познаха победата, Траки скочиха срещу Юлиян

Победата във втората номинационна борба в „ Игри на волята: България “ тази седмица извоюваха Славяни.
 NOVA
В играта участваха по петима войни от всяко племе. Те трябваше да редят монети една върху друга на забит в земята меч . Монетите бяха три размера - дребни, междинни и огромни. На финала останаха Веско и Стоян за Славяни и Ана-Мария за Траки. Кулата на оперната певица обаче не устоя и монетите й паднаха, като по този метод успеха отиде при Славяни. Юлиян допусна, че тя е изгубила преднамерено, с цел да бъде номиниран.

Номинациите на Траки бяха без изненада за никой, а свадите от вилата се придвижиха и на Арената. Юлиян атакува дамите , че са в коалиция и не им пука за борбите. Дамите му отвърнаха с номинации. Жените се аргументираха с това, че той се държи жестоко и безочливо . „ Те слабите единствено това могат да вършат “, беше сбит в отговора си учителят.
 NOVA-->
Тази вечер ще се организира борбата за оцеляване сред Стоян и Юлиян. Между двамата имаше напрежение до момента в който бяха в едно племе, което след това се придвижи и в борбите на Арената. Каква ще е борбата за оцеляване, кой ще се оправи и кой ще напусне ще стане ясно от 21:00 ч. по NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на , както и във  и 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР