Победата срещу Арсенал прави Ливърпул фаворит за титлата в очите

...
Победата срещу Арсенал прави Ливърпул фаворит за титлата в очите
Коментари Харесай

Ливърпул вече е фаворит за титлата, смятат в Sky Sports

Победата против Арсенал прави Ливърпул любимец за купата в очите на водещите анализатори на Sky Sports - Джейми Карагър и Гари Невил. "Червените " редуцираха пасив от 10 точки против първенците в границите на три месеца и при започване на април ще получат опция да оглавят класирането с победа против Уотфорд.

Карагър сподели за Sky Sports: "50 на 50 е, само че за първи път считам, че Ливърпул ще завоюва купата. Преди първия съдийски сигнал против Арсенал твърдях, че първенец ще бъде Сити.

"Ливърпул изоставаше с 11 точки след това тъждество 2:2 против Челси и смятах, че възможностите на тима за купа към този момент не съществуват. Помня, че тогава Греъм Сунес бе в студиото и твърдеше, че нищо не е завършило. Промених си мнението. Сити не е в неприятна форма, само че те губят прекалено много точки. В момента всяко тъждество е с цената на проваляне ".

Гари Невил изясни в подкаста си, че сега Ливърпул е тимът с по-високо самочувствие, с по-добро нахлуване и в по-добра форма, а това по принцип е еднакво на шампионска купа.

"Странното е, че може и да не я завоюват, тъй като се надпреварват с неуместно мощен тим. Всичко обаче сочи към купа за Ливърпул. Те са тимът с по-високо самочувствие преди последните девет мача. Не споделям, че Сити нямат самочувствие, само че при Ливърпул несъмнено то би трябвало да бъде по-високо ", сподели той.

"Ливърпул към този момент завоюва Карабао Къп, към момента играе във всички шампионати и има петима нападатели, които могат да измъкнат всеки мач. Имат невероятна четворка в отбрана, отличен вратар и опитни халфове като Тиаго, Фабиньо и Хендерсън. Да не забравяме Милнър и всички други, които могат да влязат. За първи път го споделям - съгласно мен Ливърпул е любимец за купата. Досега смятах Манчестър Сити за подобен, само че случилото се в понеделник (0:0 против Кристъл Палас) към този момент го виждам на няколко пъти през сезона. Те не вкараха гол в четири мача и Ливърпул го направи единствено един път, тъй че това може да се окаже решаващо. Може би пък не, защото Пеп Гуардиола е талант и като нищо ще ги остави на първото място. Няма обаче да се изненадам, в случай че в последна сметка Ливърпул завоюва купата ".

Манчестър Сити приема Ливърпул в шампионски мач на 10 април.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР