БЪДЕТЕ УМНИ САЛАТИ – Здравословните салати са на мода, но

...
БЪДЕТЕ УМНИ САЛАТИ – Здравословните салати са на мода, но
Коментари Харесай

Виновниците за калориите, които се прокрадват във вашата здравословна зелена салата, плюс трикове за шега на обаждащия се пицария

БЪДЕТЕ УМНИ САЛАТИ – Здравословните салати са на мода, само че прекомерно постоянно натоварените с калории виновници ги вършат по-тежки в сравнение с си мислеше. Ето 7 неверни виновници — и по-здравословни способи да отидете.

ПЛАЩАНЕ НАПРЕД – Съобщава се, че шегобиец е поръчал осем пици със сирене и осем пеперони от пицария в Охайо и в никакъв случай не се е появил да заплати. Това, което се случи по-късно, беше акт на добрина.

АМЕРИКАНСКИЯТ ГЕРОЙ – Робърт „ Боб “ Персичити, деец от флота от Втората международна война от Ню Йорк, умря на 102-годишна възраст, до момента в който пътуваше до Нормандия, Франция, за 80-ата годишнина от Деня D.

Смъртта на Робърт „ Боб “ Персичити, настъпила в петък, 31 май, беше доказана от Honor Flight Rochester – организация, която уважава американските ветерани за техните жертви, като ги транспортира със аероплан до Вашингтон и провежда събития. Персичити стана очевидец на издигането на знамето на Съединени американски щати в Иво Джима. (Honor Flight Rochester; Joe...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР