Победата над Локомотива Загреб е повдигнала духа на играчите и

...
Победата над Локомотива Загреб е повдигнала духа на играчите и
Коментари Харесай

Треньорът на Хайдук: Повдигнахме духа ни преди мача с Левски

Победата над Локомотива Загреб е повдигнала духа на играчите и треньорите на Хайдук Сплит преди гостуването на Левски, съобщи старши треньорът на хърватите Жоан Карийо. Неговият тим започва сезона в локалното състезание с триумф с 3:1 в столицата, а в четвъртък ще гостува в София за реванш от втория квалификационен кръг на Лига Европа.

" Охандза (Франк) изигра доста добър мач. Той е доста бърз футболист и ни оказа помощ доста против здравите им бранители. Вкара и гол. Доволен съм освен от него, а и от Пешич (Иван), Юранович (Йосип), Фомичов (Андре) и всички останали. Мисля, че продължаваме да се развиваме като тим и като характерности. Повдигнахме духа ни преди мача с Левски и това е най-важното ", съобщи испанският треньор на Хайдук.
" Контролирахме мача напълно, а голът на Локомотива падна след самостоятелна неточност. Съперниците ни сътвориха единствено едно състояние, което Стипица (Данте) избави. Играхме като зрял тим и създадохме положения, от което няма по какъв начин да не съм удовлетворен. Радвам се, че започнахме сезона с две победи ", добави той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР