Победата над Дунав с 3:1 бе втора за Левски от

...
Победата над Дунав с 3:1 бе втора за Левски от
Коментари Харесай

Левски печели с 10 души за втори път през сезона

Победата над Дунав с 3:1 бе втора за Левски от началото на сезона, в която тимът приключи с човек по-малко от своя противник. При 2:1 в 54-ата минута в Русе бе изпъден Илиян Стефанов. Въпреки това, с 10 души играчите на Николай Костов вкараха трети гол посредством Роналдо.

Интересното е, че и при първия случай, през сезона, в който състезател от отбора на Николай Костов бе изпъден, " сините " още веднъж завоюваха. Това се случи при гостуването на Славия в шампионата на стадион " Александър Шаламанов ". И тогава изгонването бе с пряк червен картон. Получи го Асими Фадига още в 23-ата минута, като арбитърът Валентин Железов бе привикан от видеоасистент съдията да изгледа още веднъж нарушаването на французина. Бутоните в глезените на противника се оказаха задоволително съображение за изпъждане. То се случи при резултат 0:0, след което с голове на Роналдо и Уелтън, Левски въпреки и с 10 души завоюва мача с 2:0.

Така най-малко досега алените картони не се оказват проблем за " сините " и те непроменяемо печелят срещите, в които им се постанова да се оправят с човек по-малко.
 Рикардиньо повтори достижение на Лусио Вагнер в мача против Дунав
Рикардиньо повтори достижение на Лусио Вагнер в мача против Дунав

С двата си гола в мача за Купата на България
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР