Победата на на изборите означава ново начало“ в отношенията между

...
Победата на на изборите означава ново начало“ в отношенията между
Коментари Харесай

Мая Санду – новата надежда за Молдова

Победата на на изборите значи „ ново начало “ в връзките сред Молдова и Европейски Съюз, обявиха от Европейския парламент.
Резултатите от гласуването значат „ победа за молдовската народна власт “ и „ ново начало “ за страната с Европейския съюз, се споделя в оповестеното през днешния ден изказване на.
Според законодателите, Санду е „ нова вяра за жителите на “.
Вторият тур на изборите на президент на Молдова се организираха на 15 ноември, които водачът на дясната проевропейска партия „ Действие и взаимност “ Мая Санду завоюва с 57, 75 % от гласовете, напомня БГНЕС.
Кампанията на Санду мина под лозунга „ Време е за положителните хора “, които тя прикани да се обединят и дружно да градят европейското бъдеще на Молдова без олигарси и корупция.
Ръководителят на европейската дипломация също поздрави Мая Санду с избирането ѝ за президент на Молдова и съобщи, че чака съдействие с нея.
 Избраха нов президент на Молдова Избраха нов президент на Молдова
Лидерът на проевропейската опозиционна Партия на деяние и взаимност на Молдова Мая Санду победи настоящия държавен глава на републ...
В профила си в Туитър той написа, че „ успеха на изборите е ясно отражение на очакванията на хората за по-добър живот без корупция и учреден на демократичните правила, които всички съблюдават “.
Брюксел отделя особено внимание на решимостта на Санду да се придържа към правилата на върховенството на закона и битката с корупцията, която „ даде вяра на народа за по-добро бъдеще “.
Новоизбраният президент съобщи, че има намерение да води балансинара външна политика, ръководейки се от националните ползи на Молдова.
„ Ние ще изградим прагматичен метод с всички страни, в това число Украйна, Румъния, европейските страни, Русия и Съединени американски щати. Ще работя за всички жители на нашата страна “, съобщи Мая Санду по време на брифинга. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР