Победата на Локо Пд онзи ден, освен радост за феновете,

...
Победата на Локо Пд онзи ден, освен радост за феновете,
Коментари Харесай

Победата на Локо над ЦСКА е историческа

Победата на Локо Пд оня ден, с изключение на наслада за почитателите, донесе и историческо достижение. " Черно-белите " съумяха да реализират първи дубъл в историята си над ЦСКА, написа " Мач Телеграф ".

Припомняме, че в конфликта сред двата тима през есента Локомотив Пд реализира гръмка победа на " Армията " с 3:1.

Таранът Георги Минчев пък стана едвам вторият състезател, вкарал хеттрик против " алените " в техния дом след Трайчо Спасов от Марек. Той реализира това през далечната 1963-а, когато дупничани бият с 3:2.
 Бащата търси футболисти за Локомотив (Пловдив) в Португалия
Бащата търси футболисти за Локомотив (Пловдив) в Португалия

От клуба го изпращат

Още преди дербито на " Лаута " бе ясно, че то ще е последният дуел сред двата тима през сезона, защото пловдивчани изгубиха възможностите си да бъдат част от първата шестица в плейофите. В сезоните, в които двата отбора са се срещали по два пъти, до момента не е имало случай, в който Локомотив да победи и в двата.

Всъщност, с изключение на през актуалното състезание, " черно-белите " имат единствено още една турнирна победа на " Армията ". Тя беше през сезон 2016/17 с 1:0 и гол на Дани Кики. Тогава двата отбора играха 4 пъти между тях, само че даже и това не оказа помощ на отбора да запише два триумфа над " алените " в границите на един шампионат.

Така, след този триумф, който е на път да подпечата края на ерата " Крушарски ", Локо още веднъж записа със златни букви, в случай че не цяла страница, то най-малко един значим абзац от своята история - ще изпрати първия сезон в историята си без изгубена точка от ЦСКА в шампионата.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР