Победата на гимназистите в Хекатон по медийна и информационна грамотност

...
Победата на гимназистите в Хекатон по медийна и информационна грамотност
Коментари Харесай

БНТ посрещна ученици от кюстендилска и софийска гимназия

Победата на гимназистите в Хекатон по медийна и осведомителна просветеност им донесе опцията да се срещнат от близко с работата на публицистите от публичната телевизия, да проследят какъв е пътят на новината - от началото до ефира.

За някои от тях тази премия се оказа началото на една нова фантазия.

" Много желаех да схвана в действителност по какъв начин публицистите приготвят това, което ще показват, както и по какъв начин инсталират видеата си. Аз също се занимавам с снимка и ми е доста забавен в действителност екрана и доста желая да погледна през окото на журналиста, тъй че може би бих почнала да се занимавам с публицистика ", сподели Рая Асенова от Националната финансово-стопанска гимназия в гр. София.

" Благодарение на това, че спечелихме, че се трудихме извънредно интензивно, успяхме да стигнем и до тук, до постройката на Българска национална телевизия и да поемем от опита на експертите тук. Като цяло ми е забавно по какъв начин работят всичките звена дружно, по какъв начин си кореспондират и споделят ", сподели Янис Якимов от ПМГ " Проф. Емануил Иванов " в гр. Кюстендил.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР