Победата на Джо Байдън в американските избори за президент донесе

...
Победата на Джо Байдън в американските избори за президент донесе
Коментари Харесай

Анализатор от Доспат изкара луди пари от изборите в САЩ с тази прогноза

Победата на Джо Байдън в американските избори за президент донесе на Пламен Станоев от Доспат облага от 75 хиляди лв., написа " ". Сумата е извоювана от букмейкърска компания на два стадия: 21 хиляди след номинирането на Байдън за претендент на Демократическата партия и още 54 хиляди лева след успеха на Байдън на същинските избори тези дни.

Интересът на Пламен към политиката се явява след присъединяване като доброволец, в акция на Демократическата партия в Америка през 2008 година Тогава студентът по право от Благоевградския университет е на бригада в Съединени американски щати и инцидентно стартира работа при спонсор на демократите в Чикаго.

След наличието си на победната тирада на Обама в Грант Парк Чикаго изпитаната еуфория и съпричастност към успеха, той стартира да следи американската политика и президентски акции. Казва, че това е повода да стартира да се занимава с политически разбори и прогнози.

В началото на 2020 година залага немалка сума за номинация и победа на Джо Байдън, което му носи солидната облага от общо 75 хиляди лв..

За себе си Пламен споделя, че е избрал да живее измежду хубостта на природата в родопския град Доспат, откъдето може умерено да работи, като следи и проучва разнообразни задгранични предизборни акции. Вече е отправил взор и към президентските избори през април 2022 година във Франция.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР