Победата на демократа Джо Байдън на изборите в САЩ изглежда

...
Победата на демократа Джо Байдън на изборите в САЩ изглежда
Коментари Харесай

Силициевата долина празнува победата на Байдън


Победата на демократа Джо Байдън на изборите в Съединени американски щати наподобява зарадва огромния ИТ бизнес
(снимка: CC0 Public Domain)

Шефовете на американски софтуерни компании и светила от Силициевата котловина честваха в събота успеха на Джо Байдън и Камала Харис на президентските избори в Съединени американски щати .

Главният изпълнителен шеф на Amazon разяснява в Instagram, „ единството, съпричастността и благоприличието не са присъщи черти на една отминала ера ”.

Безос имаше сложни връзки с Доналд Тръмп през целия му мандат, отбелязва. Тръмп неведнъж се прицелваше в най-богатия човек в Съединени американски щати, поради собствеността му върху Вашингтон пост, налозите, които заплаща Amazon, и връзката на Безос с пощенските служби.

Основателят на Microsoft, който беше ослепителен критик на реакцията на Тръмп за ковид, съобщи, че чака с неспокойствие „ работата с новата администрация и водачите от двете страни в Конгреса за преодоляване на възходящата пандемия ”.

Президентът на Microsoft поздрави Байдън и Харис в блог обява, като в същото време прикани за единение в цялата страна. „ Ако желаеме да продължим напред като нация, би трябвало да изградим нови мостове, с цел да запълним пропуските, които ни разделят ”, сподели Смит.

Главният действен шеф на Фейсбук Шерил Сандбърг и Присила Чан, брачна половинка на, поздравиха Харис за историческата ѝ победа, което я прави първата чернокожа жена и първият човек от южноазиатски генезис, определен за вицепрезидент.
още по тематиката
„ След няколко дълги дни към този момент знаем, че Джо Байдън ще бъде идващият ни президент – и за първи път от 231 години идващият ни вицепрезидент ще бъде чернокожа и южноазиатска американка, щерка на имигранти ”, написа Сандбърг в обява във Фейсбук. „ Има моменти, когато Америка прави огромна стъпка към основаването на държавно управление, което да отразява разнообразната страна, в която сме. Днес е един от тези дни ”.

Лорън Пауъл Джобс, създател на Emerson Collective и вдовица на създателя на Apple, също отпразнува успеха на Байдън и Харис с туит, като означи, че успеха на определения вицепрезидент съставлява „ стъклен таван, разрушен един път вечно ”.

С коментар в Twitter основният изпълнителен шеф на Cisco заявява убеждението на компанията, че с Байдън и Харис „ би трябвало да изградим по-приобщаващо бъдеще за всички ”.

Главният изпълнителен шеф на Box Аарон Леви отпразнува успеха на Байдън и Харис в поредност от туитове. Леви споделя, че успеха им ще бъде „ чудесна за американската конкурентоспособност ”. По неговите думи, „ бизнесът се нуждае от непоклатимост на пазара, световни търговски връзки, които не се трансформират по волност, гений отвред и дълготрайно обмисляне ”.

Стив Кейс, основен изпълнителен шеф на Revolution и съосновател на AOL изрази задоволството си от обстоятелството, че Байдън е определен за 46-и президент на Съединени американски щати.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР