„Победата на Бойко Борисов е уникална поради две причини –

...
„Победата на Бойко Борисов е уникална поради две причини –
Коментари Харесай

Георги Марков: Победата на Борисов е уникална и заради джипката – символ на промяната

„ Победата на Бойко Борисов е неповторима заради две аргументи – едната е поради джипката, която стана знак на смяната в България, а втората – невероятната му интернационална активност “, сподели някогашният парламентарен арбитър и претендент за народен представител на ГЕРБ Георги Марков в студиото на „ Тази заран “.

По думите му Борисов е деец и безспорен европейски първенец по победи – с един мандат повече от Ангела Меркел и Виктор Орбан. Той дефинира Борисов и като „ старейшината на ЕНП “.

Марков разяснява решението на Борисов да се откаже от депутатското място като мощен политически ход. „ Не може да си возил на джипката Камерън и Орбан, да си възпитаник на Меркел и да седнеш с Бабикян в един парламент, и да слушаш лудостите на Мая Манолова “, сподели той иронично.

Той разкри, че към този момент се е чувал с Бойко Борисов след парламентарния избор. „ Казах му Виктор Орбан чакаше осем години унгарските комунисти да продадат страната, а ти, приятелю, ще чакаш най-вече осем месеца. Не ги бива за нищо, смешни са, нямат поддръжка. България би трябвало да мине през това и ти да се върнеш на бял кон “, сподели Марков.

Марков също по този начин добави, че Борисов на процедура ще ръководи още две години, защото България с изключение на парламентарна република е и с локално самоуправление. „ По места Борисов продължава да ръководи цели 5 млн. българи. Той ръководи цялата страна. Продължава интернационалната си активност като деец в ЕНП, а конфигурацията да я вземат решение тези победените “.

Повече вижте във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР