Победа над шампионката по тенис на маса на Гърция за

...
Победа над шампионката по тенис на маса на Гърция за
Коментари Харесай

Детелина Михайлова победи шампиона на Гърция на тенис на маса

Победа над шампионката по тенис на маса на Гърция за тази година реализира врачанската тенисистка Детелина Михайлова. Тя надви над Катерина Толю с 3:1 гейма в среща от отборното състезание на южната ни съседка. Освен триумфа над тазгодишната шампионка на южната ни съседка, Детелина Михайлова реализира и победа против доста мощната румънска състезателка Андреа Теодора Клапа. Този път успеха бе доста сложна с 3:2 гейма, като на врачанската състезателка се наложи да избавя и мачбол.
С успехите си в последния кръг на гръцкото състезание, Детелина Михайлова ще приключи сезона като най-добре представилата се българка в шампионата. В крайното самостоятелно класиране тя се намира пред всички състезателки от националния тим на България, които вземат участие в доста мощния гръцки шампионат.
До края на юни ще стане ясно и къде ще се състезава врачанската тенисистка през новия сезон. Сигурно е обаче, че тя ще показва Враца и локалния клуб по тенис на маса "Бобата " в самостоятелните шампионати в България.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР