По заповед на евроатлантическите ни съюзници, натовеца Радев прекрати операцията

...
По заповед на евроатлантическите ни съюзници, натовеца Радев прекрати операцията
Коментари Харесай

Николай Марков: Черната кутия на МИГ-29 не се намери, защото не искат да разкрият цялата истина

" По заповед на евроатлантическите ни " съдружници ", натовеца Радев приключи интервенцията по търсене на черната кутия на авариралия МИГ-29. Както ви предизвестих още в деня на случая, черната кутия не се откри, тъй като не желаят да разкрият цялата истина.

Не имах вяра, че и Радев ще съобщи своя сътрудник, умрял поради грешките на други лица, които би трябвало да останат в загадка и поради евроатлантическата ни обич. Срам ", написа специалистът по национална сигурност.
 Локализирано е мястото, където е паднал изтребителят в Черно море Локализирано е мястото, където е паднал изтребителят в Черно море
Локализирано е мястото, където е паднал изтребителят в Черно море. Това сподели за Българска национална телевизия командирът на военноморските сили контраадмирал Кир...

" Нито едно профилирано средство за търсене на съдружниците ни от НАТО не взе участие в издирването на българския водач, въпреки, че същите тези откриват с лекост черни кутии на други самолети паднали в средата на океаните.

А Черно море не е океан, нали? - Но не желаят да търсят, тъй като истината е, че този наш водач беше погубен от незаконна безнаказаност, нямаща нищо общо със самолета или водача, а с лица от логистиката - американските ни сътрудници. И тях крият! И ще продължат да неглижират и омаловажават случая, до момента в който бъде изцяло пропуснат по системата " всяко знамение за три дни ".

Само едно не забравяй Радев - от теб зависеше истината!

Възмездието ще почука скоро и на твоята врата. И точно то е съдът за предателите, били те и национални предатели с пагони. Историята българска помни тези същества. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР