По-запалените фенове на Игри на волята няма как да не

...
По-запалените фенове на Игри на волята няма как да не
Коментари Харесай

Тази красавица влиза в Игри на волята 6

По-запалените почитатели на " Игри на волята " няма по какъв начин да не се сетят за детето знамение от сезон 2 на шоуто Джералдин. Или в случай че инцидентно са го създали, имаха напълно неотдавна опцията да си напомнят някои неща около борбата й против Габриела Олимпиева на Арената.

Джералдин, която стана известна и като най-младия участник в историята на предаването, се раздаде по прочут метод в борбата срещу Габриела. Но тя има как да потърси действителен реванш за представянето си в играта.

Както е известно, предходната събота Габи загуби кастинг борбата против Джералдин, за която се бе записала дружно с брат си Валентин. И двамата обаче не съумяват да спечелят място в сезон 5. Но пък са окуражени да се видят в сезон 6 на играта.

" Стана ми малко гадно, когато Старейшините заложиха на Джералдин, само че след това си дадох сметка, че на тяхно място аз бих направила същото нещо. Бих заложила на по-сигурното, тъй че нито се дразня - нито след това ми беше гадно. Играх си играта по този начин, както открих в себе си за добре и дадох всичко от себе си ", призна след загубата си на Арената Габриела. А брат й Валентин още занапред дава поръчка:

" Надяваме се идващият сезон да сме дружно в едно племе и да им покажем какво могат семейство Олимпиеви. "

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР