По закон за това престъпление предвиденото наказание е от 2

...
По закон за това престъпление предвиденото наказание е от 2
Коментари Харесай

Директно От Съда: Ето Как Се Опитва Да Се Измъкне Катя Лерца, Която Помете И Уби Пътен Полицай!

По закон за това закононарушение плануваното наказване е от 2 до 6 години затвор. При скъсен развой, какъвто изиска подсъдимата, обаче присъдата се понижава с една трета.

Въпреки минималното наказване, Катя Лерца апелира наказването си пред апелативните магистрати. Днес тя съобщи в правосъдната зала, че желае да си гледа децата у дома, а не да лежи в пандиза.

Адвокатът й Марин Марковски пък прикани съда към състрадание.

" В сливенския затвор Катя Лерца ще се превъзпита ли? Ако отиде в пандиза, това ще е лишено от правна логичност. Това ще бъде за наставление за другите. В Сливенския затвор не се поправя, там се оцелява ", сподели още юристът.

Синът му Димитър Марковски, който също е част от отбраната на Катя Лерца, пък съобщи, че служителят на реда Делян Палазов е излязъл безразсъдно на средата на пътя и е съпричинител на злополуката. Думите му извадиха от равновесие бащата на прегазения служител на реда - Куман Палазов, който избухна в правосъдната зала.

Възрастният човек стана и прекъсна речта на юриста с думите: " Това са цялостни нелепости. Този човек упреква сина ми, че самичък е отговорен за гибелта си ". Съдията му направи забележка и сподели, че по-късно ще му даде думата, в случай че желае.

Наблюдаващият прокурор прикани съда да удостовери ефикасната присъда, наложена от окръжните магистрати. Обвинителят съобщи, че подсъдимата е неглижирала разпоредбите, с цел да направи каквото й е комфортно.

" Катя Лерца не е жертва на публичното мнение, жертвата е една - Делян Палазов, който оставя деца, близки и родственици ", безапелационен бе прокурорът.

Пловдивският апелативен съд ще се произнесе в 30-дневен период.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР