По всичко личи, че родният биатлон ще стреля със стрелите

...
По всичко личи, че родният биатлон ще стреля със стрелите
Коментари Харесай

Какво харесва най-много Милена у Владо?

По всичко проличава, че родният биатлон ще стреля със стрелите на Купидон този сезон. От края на предишния месец публично е реалност новата двойка в националния ни тим. Чаровната Милена Тодорова пусна в обществените мрежи фотоси с Владимир Илиев от плаж в Гърция. От фотосите и пожеланията под тях стана ясно, че набиращата скорост със мощни резултати 21-годишна състезателка и единственият българин с орден от международно състезание в биатлона имат връзка.

Милена и Владо са от Троян и съумяха да си откраднат няколко дни за отмора в Касандра след присъединяване си на държавното състезание по летен биатлон в Белмекен.
 “Заедно сме от началото на пролетта. В него най-вече ми харесват грижовността, отношението и усмивката. Смятам, че романтиката ще помогне и на кариерите ни. Той е експерт, дава ми препоръки във всяка една сфера, обвързвана със спорта. Освен по-добър човек, Владо ме прави и по-добър спортист”, споделя особено за “Меридиан Мач” влюбената биатлонистка.

Владо и Милена не са единствената двойка в биатлона ни сега. През 2016 година други двама национали - Десислава Стоянова и Димитър Герджиков, се сгодина, а в този момент са в очакване на първия си правоприемник.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР