По всичко личи, че Риана и A$AP Rocky са твърдо

...
По всичко личи, че Риана и A$AP Rocky са твърдо
Коментари Харесай

Риана и гаджето ѝ бяха щракнати отново заедно след скандалния му арест!

По всичко проличава, че Риана и A$AP Rocky са твърдо решени да прекарат времето си дружно малко преди тяхното детенце да се появи на бял свят.

Двамата бяха щракнати от папараци по време на вечеря с техни другари в Санта Моника, Калифорния. За вечерта Рири се бе спряла на много разсъблечен тоалет, включващ горнище на бански и къси панталонки. Наскоро супер звездата съобщи, че няма никакво желание да носи облекла за бременни, даже в последните месеци от бременността си.

Това бе и първият път, в който бъдещите родители бяха щракнати дружно, след скандалния арест на Роки. Той бе арестуван на летището в Лос Анджелис предходната сряда. Местните управляващи оповестиха, че ареста е във връзка със пукотевица, която се е случила предишния наември. Рапарът бе арестуван на летището, откакто кацна с частен аероплан в Града на ангелите, прибирайки се от отмора в Барбадос дружно с Риана.

A$AP Rocky е упрекнат в нахлуване с оръжие и пе освободен под гаранция, която възлизаше на внушителните 550,000 $. В обвиняването е записано, че Роки е прострелял мъж, откакто двамата са се скарали. А жертвата добавя, че рапърът е избягал от мястото на престъплението дружно с двама други мъже.

Риана и A$AP Rocky разкриха, че са в очакване на първото си дете през януари, а съгласно някои медии се чака Рири да стане майка напълно скоро - през месец май.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР