По всичко личи, че решението на Дивна да проговори за

...
По всичко личи, че решението на Дивна да проговори за
Коментари Харесай

Скандал! Кристин нанесе тежък удар на Дивна след мелето

По всичко проличава, че решението на Дивна да проговори за случилото се, както и да възвърне музикалната си кариера 9 месеца след злополуката, не се понрави на потърпевшата при случая моделка Кристин Илиева, видя HotArena.

Както е известно, двете дадоха изявленията в границите на месец – Кристин пред Елизабет Методиева за „ Папараци “ по БТВ, а Дивна – пред Мон Дьо за „ Събуди се “ по Нова ТВ.

В началото на ноември моделката показа, че повода за злополуката е подхванато погрешно изпреварване от страна на Дивна. Месец и 3-4 дни по-късно певицата съобщи, че това не е било по този начин – пред нея е имало камион, който е решила да изпревари в сектор, който е бил маркиран с прекратена линия и преди който не е имало знак за лимитирана скорост.

Разликата във версиите евентуално е разсърдило Кристин, която не се трогна даже от това, че Дивна й посвети ария - „ Всичко/нищо “, чийто клип започва с черен декор и бял надпис „ За Кристин “. Красивата русокоска пуска всевъзможни изявления и статуси, само че из тях липсва линк към парчето на певицата от Русе.

И до момента в който Дивна твърди, че Илиева си остава най-хубавата й другарка и двете са почнали да поддържат връзка една с друга, то русокоската – в дните, когато се е появи видеото на русенката, пусна фотос с нейна друга другарка, на която честити рождения ден и се изясни в обич по необикновен метод. „ Честит рожден ден, моя обич. Току що си споделих всичко! Обичам те! “, написа Криси, с което ясно сподели, че към този момент си има друга обичана приятелка.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР