По всичко личи, че работата от разстояние ще продължи да

...
По всичко личи, че работата от разстояние ще продължи да
Коментари Харесай

Мобилният офис на Nissan, който всеки иска

По всичко проличава, че работата от разстояние ще продължи да е реалност за милиони хора по света най-малко за още няколко месеца, а доста компании към този момент оповестиха проекти и за по-дългосрочен хоум офис за чиновниците си.

Докато към момента епидемиологичните условия са налице и за мнозина събирането в хотели и споделени работни места не е толкоз удобно, колкото бе преди, от Nissan оферират опция, която мъчно можем да откажем.

По време на виртуално провеждащото се ревю Tokyo Auto Salon 2021 японският производител показа концепцията си за мобилен офис, с който всеки ден можем да работим от друго място.
 Снимка 514357

Творението на Nissan съставлява стилен ван, оборудван с всичко, което ни би трябвало, с цел да работим - бюро, стол, контакти, вградена кафе машина, както и шезлонг за разпределяне.

Прототипът се споделя NV350, a офисът в него е вграден в преносим модул, който при предпочитание можем да извадим от задната част на вана и да работим наоколо със заобикалящата ни реда.
 Снимка 514355

Покривът на NV350 е заздравен, с цел да служи като веранда или тераса, като към него има и чадър за сянка или отбрана от дъжд.

При повече възторг и предпочитание ванът може да бъде приспособен и за живеене, което би ни икономисало много разноски и би ни разрешило всекидневно да се любуваме на нови гледки и местоположения.
 Снимка 514356

Засега NV350 е единствено първообраз и по тази причина нямаме визия какъв брой би коствал той, нито дали Nissan фактически ще пусне сходно возило в продажба.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР