По всичко личи, че низвергнатият от Интер нападател Мауро Икарди

...
По всичко личи, че низвергнатият от Интер нападател Мауро Икарди
Коментари Харесай

Икарди скоро подновява тренировки с Интер

По всичко проличава, че низвергнатият от Интер нападател Мауро Икарди въпреки всичко ще започва сезона с гранда от Милано. Неговата брачна половинка и сътрудник пусна следващото завоалирано обръщение, което сочи, че „ нерадзурите” няма да съумеят да продадат нежелания аржентинец.

До този миг 26-годишният състезател тренираше самостоятелно и обособен от първия тим, защото в течение на няколко месеца клубът безрезултатно търсеше способи да се отърве от него. Новият ментор Антонио Конте беше безапелационен, че Икарди не попада в проектите му, но в този момент има огромна възможност да работи с него, с цел да не даде на разжалвания капитан фиктивен мотив да съди Интер.

Само преди дни се появиха информации, че Икарди е декларирал фланелката с №7 за новия сезон и молбата му е била задоволена. Досегашната деветка, която грееше на гърба му, отиде за новото попълнение Ромелу Лукаку.

Сега неговата спътница в живота Уанда Нара пусна в обществените мрежи фотография, на която е в компанията на други от приятелките и съпругите на футболистите в Интер. Тя беше съпроводена с късото и задоволително ясно: „ Още една година заедно”.

Un nuevo año juntas pic.twitter.com/G28O6mQ2TO
— wan (@wandaicardi27) August 23, 2019
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР