По всичко личи, че кандидатът на ГЕРБ за министър-председател в

...
По всичко личи, че кандидатът на ГЕРБ за министър-председател в
Коментари Харесай

Борисов: По-добър от мен няма, България си има Меси в политиката

По всичко проличава, че претендентът на ГЕРБ за министър-председател в първия изследователски мандат, който партията ще получи в понеделник, ще бъде Бойко Борисов.

" ГЕРБ има два разновидността. Можещ, компетентен и гарантиращо ще ви изведе от рецесията - това съм аз. И го видях в очите на всички сътрудници. И различен министър председател, който повече да им даде опция да не се обвързват с нас по този начин. Всичко останало е див популизъм, " сподели самият Борисов.

" Премиер си имаме - по-добър от мен няма, колкото и нескромно да звучи, " добави още той. " Такова държавно управление на малцинството едва ли е най-хубавото да се случи сега за непоклатимост и съгласие. Още не е узрял политическият ни хайлайф. И Меси на 30 и недостатък години, само че като влезе, вкара първия гол, " сподели той, препращайки към мачовете от Световното състезание по футбол. " България си има Меси в това отношение. "

Почетният ръководител на " Гергьовден " Любен Дилов - наследник изрази мнение, че Борисов е най-хубавия избор за номинация за министър-председател:

" За мен персонално това е министър председателят на България, в случай че желаеме нещо да се промени. Какво ще решат от ГЕРБ не мога да ви кажа. Ако зависи от нас, да сме го издигнали до момента, " уточни той.

Сред останалите гласове, които се оповестиха в поддръжка на кандидатура на водача на партията, бяха депутатът Тома Биков и председателката на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова.

Преди два дни президентът Румен Радев заяви, че ще връчи първия мандат за сформиране на държавно управление на ГЕРБ-СДС в понеделник, 5 декември.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР