По всичко личеше, че затъването на Евертън ще продължи. “Карамелите”

...
По всичко личеше, че затъването на Евертън ще продължи. “Карамелите”
Коментари Харесай

Евертън се събуди с драматичен обрат

По всичко личеше, че затъването на Евертън ще продължи. “Карамелите” губеха с 0:2 от Уотфорд на “Гудисън Парк” в 64-ата минута. Тимът, воден от Дейвид Ънсуърт, обаче съумя да стигне до цялостен поврат и завоюва с 3:2, а за премия напусна зоната на изпадащите.

Цялата драма се разви след почивката. Гостите поведоха в 46-ата минута с попадение на Ричарлисон, който получи подаване от Андре Грей и заобиколи Пикфорд преди да прати топката в мрежата. Уотфорд стигна и до второ попадение. След ъглов удар Кабаселе се извиси над Ягиелка и с глава направи 0:2.

Евертън съумя бързо да се върне в мача, като две минути по-късно Ниасе се възползва от неориентирани дейности в защитата на гостите. Вратарят на Уотфорд Орестис Карнезис имаше виновност за попадението, а не се намеси уверено и в 72-ата минута, когато домакините изравниха. Той не излезе при ъглов удар и Доминик Калвърт-Люин с глава се разписа.

“Карамелите” се въодушевиха от развоя на срещата, макар че продължиха да позволяват положения пред вратата си. В последната минута Хосе Холебас се подхлъзна в личното си наказателно поле и събори Аарън Ленън. Съдията отсъди дузпа, а Лейтън Бейнс донесе успеха на отбора си от бялата точка.

Драмата обаче не свърши до тук. Реферът даде 12 минути продължение на постоянното време, а в 101-ата минута Уотфорд получи късмет да изравни, откакто Пикфорд събори Ричарлисон и това означаваше дузпа. Том Клевърли обаче не съумя да вкара против някогашния си отбор и Евертън стигна до трите точки.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА Премиър лийг 11 кръг, неделя 5 ноември  Евертън 3:290 минута  Уотфорд
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР