По всичко изглежда, че София Вергара е готова да се

...
По всичко изглежда, че София Вергара е готова да се
Коментари Харесай

Когато София Вергара обяздва надуваем бик

По всичко наподобява, че София Вергара е подготвена да се отдаде на горещи летни страсти. Напълно евентуално е все по-често ще виждаме нейни фотоси на някоя красива плажна линия.
 София Вергара искрено за рака на щитовидната жлеза
София Вергара искрено за рака на щитовидната жлеза

Актрисата приканва за предварителна защита

Но преди да се насочи на някое приказно екзотично местенце, актрисата от " Модерно семейство " е решила да ни позабавлява с летните си завършения край басейна. Вместо изкусителни снинки по нищожен бански в профила си в Instagram, тя образно показва по какъв начин се обяздва надуваем воден бик.

А обстановката е повече от комична, тъй като както виждаме, не се оправя изключително " професионално ". В опитите си да се качи на бика, до момента в който е във водата, актрисата не съумява да се задържи и просто пада от него. Тя обаче не се отхвърля и прави нови опити, което основава още по-комична обстановка.

Както означиха доста от почитателите ѝ в мнения под клипчето: " Оправи ми деня. " Не можем да отречем, че София Вергара съумя да позабавлява и нас.

А когато актрисата не радва потребителите на обществените мрежи със своите завършения край басейна, тя удивлява феновете с актьорските си функции, написа Hollywood Life. Преди няколко месеца надарената звезда притегли вниманието на всички със фотографията в Twitter - в ролята на Гризелда Бланко, известна с прозвищата си Черната вдовица и Кръстницата, в сериала на Netflix - Griselda.
 София Вергара, почивните дни и безгрижните, секси фотоси по бански
Когато София Вергара остане по бански

В подготвеност за горещи летни страсти

Сериалът, който би трябвало да има шест съвсем едночасови епизода, се чака да излезе до края на 2022 година, въпреки и да към момента да не е оповестена точна дата. Освен в основна роля, София Вергара е и изпълнителен продуцент на дълго чакания план.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР