По всичко изглежда, че сериала на HBO по The Last

...
По всичко изглежда, че сериала на HBO по The Last
Коментари Харесай

Вижте трейлъра към третия епизод от първия сезон на The Last of Us

По всичко наподобява, че сериала на HBO по The Last of Us ще е един от редките образци за сполучлива кино или телевизионна акомодация на игра. Показва го реакцията на феновете и мненията им в Интернет, както и цифрите. Преди дни излезе и филмов откъс към третия епизод от първия сезон на сериала, който може да видите тук. „ Преди доста, доста време “, епизодът ще ви покаже срещата на Джоел и Ели с Бил, изигран от Ник Оферман. Неговият сътрудник Франк, който в истинската игра има напълно епизодична роля, заема надалеч по-важно място в телевизионната поредност, а ролята му е поверена на Мъри Бартлет.

Що се отнася до упоменатите числа, то премиерния епизод на The Last of Us се е оказал вторият най-успешен старт за сериал на HBO след първия епизод на „ Игра на тронове “. When You’re Lost in the Darkness, както беше името на първата серия, се изгледала от 4.7 милиона фенове. Оказва се обаче, че вторият епизод – Infected – се е изгледал от още повече хора – 5.7 милиона, за което съобщи през вчерашния ден Variety. Този път The Last of Us съумява да счупи връх на малкия екран, като се оказва, че това е най-силната втора седмица за телевизионна поредност на HBO. Що се отнася до първия епизод, то той към този момент се е гледал от над 18 000 000 фенове.

По всичко наподобява, че телевизионната акомодация на The Last of Us се оказва голям триумф за HBO, Sony и Naughty Dog. Междувременно стартът на първия сезон е оказал помощ и на игрите. Gfk показаха преди дни статистика, че седмицата преди премиерата на първия епизод на сериала е съпроводено от нарастване с 238% на продажбите на The Last of Us Part 1 спрямо миналата седмица. PS4 версията на The Last of Us: Remastered също бележи сериозен растеж тук, демонстрирайки нарастване в седмичните продажби от 322% по данни от класацията на UK Boxed Charts.

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР