По всичко изглежда, че поредното разочарование в Шампионската лига няма

...
По всичко изглежда, че поредното разочарование в Шампионската лига няма
Коментари Харесай

Байерн няма да се промени и този път

По всичко наподобява, че следващото отчаяние в Шампионската лига няма да промени трансферната политика на Байерн (Мюнхен). За пети следващ сезон германците не стигнаха даже до финала, само че спортният шеф Хасан Салихамиджич е безапелационен, че клубът няма да стартира да заплаща по 100 млн. евро за един футболист.

“Ако да вземем за пример Реал Мадрид купи Неймар, то ние би трябвало да сме разнообразни - съобщи шефът на баварците пред SZ. - Длъжни сме да имаме по-дългосрочен проект за нещата спрямо някои от тези клубове, които от време на време се оставят на момента да бъдат повлияни от Световно или Европейско състезание и по този начин даден състезател им излиза по-скъпо. Можем да бъдем конкурентни и с по-сдържана трансферна политика. Би било обикновено някой състезател да ни напусне против огромна сума, само че по-късно ние ще влагаме парите в отбора. Няма да изневерим на досегашната линия на държание на клуба на пазара. Аз съм против такива налудничави дейности - да се дават по 100 млн. евро за футболист. Не считам, че би трябвало да вървим в тази посока.”
@ArjenRobben on his contract renewal at @FCBayernEN. pic.twitter.com/N6Sq0ylqia
— Bundesliga English (@Bundesliga_EN) May 19, 2018 Бундеслига 34 кръг, събота 12 май  Байерн (Мюнхен) 1:4краен резулат  Щутгарт
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР