По всичко изглежда, че “Манчестър Юнайтед ще има нов мениджър

...
По всичко изглежда, че “Манчестър Юнайтед ще има нов мениджър
Коментари Харесай

Юнайтед уволнява Тен Хаг при отпадане от Европа

По всичко наподобява, че “Манчестър Юнайтед ” ще има нов управител още преди Коледа. Бъдещето на “Олд Трафорд ” на Ерик загар Хаг не е ярко и той 99% ще бъде уволнен в околните седмици. Последният късмет, който нидерландският експерт получава, е да класира “червените дяволи ” напред в Европа и напролет. Това обаче наподобява малко евентуално, защото “Юнайтед ” е финален в групата си в Шампионската лига, а го чака дуел с “Байерн ” (М). Ако “червените дяволи ” не завоюват, те сигурно няма да играят даже в Лига Европа. Преди това за рекордьора по трофеи от Висшата лига предстоят срещи с “Челси ” и “Борнемут ”, като при загуби босовете на “Олд Трафорд ” може да разкарат Тен Хаг още преди дуела с баварския исполин. Треньорът на “Юнайтед ” към този момент е любимец за промяна даже и при букмейкърите.

Фаворити за поста на нидерландеца са Зиденин Зидан, актуалният управител на “Брайтън ” Роберто де Зерби, както и някогашният лидер на “Челси ” Греъм Потър.

Сезонът за така наречен червени дяволи продължава да е ужасяващ, откакто и “Нюкасъл ” разпиля отбора на нидерландския управител и единствено пропуските пред вратата на Андре Онона избавиха “Юнайтед ” от срамна загуба. Срещата приключи 1:0, а това бе загуба №6 за манчестърци през сезона. С провалянето си от “Нюкасъл ” пък “Юнайтед ” записа нов исторически антирекорд. За първи път от повече от 100 година отборът губи 3 следващи пъти от този противник. На всичкото от горната страна отборът към момента няма победа над противник от топ 10 през този сезон в британското състезание.

“Ще обсъдим мача и ще кажа на играчите какво мисля, а по-късно ще продължим напред. Ние сме резистентен тим, тъй че ще останем дружно. Имаме проект и ще се придържаме към него. Не искам да разясня пред вас, репортерите, формата на Маркъс Рашфорд. Това ще го изговоря с теб на 4 очи ”, сподели след следващата загуба мениджърът на “Юнайтед ” Тен Хаг.

Легендата на отбора - Пол Скоус, пък попиля огромните звезди в състава на манчестърци - Маркъс Рашфорд и Бруно Фернандеш.

“Юнайтед ” е отпадък като тим. Играят обезверен футбол от първата до последната минута. В него има доста мързеливи играчи и това няма по какъв начин да не се забележи. По-голямата част от виновността за разочароващите резултати е на Маркъс Рашфорд и Бруно Фернандеш ”, сподели някогашният полузащитник на “червените дяволи ”.

С оглед на обстановката все още рекордьорът по трофеи от Висшата лига има късмет единствено за един трофей - купата на Англия. Съперник на манчестърци в 3-ия кръг на най-стария футболен шампионат ще бъде “Уигън ”.

В същото време пък “Ливърпул ” стигна до вманиачен поврат на “Фулъм ”. До 87-ата мин мърсисайдци губеха 2:3 на своя стадион от лондончани. Но с 2 гола в границите на по-малко от 100 сек. играчите на Юрген Клоп стигнаха до цялостен поврат. Така серията на “Ливърпул ” без загуба набъбна към този момент на 7 дуела.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР