По всички направления, за които от БДЖ "Пътнически превози" изискват

...
По всички направления, за които от БДЖ "Пътнически превози" изискват
Коментари Харесай

Все още има свободни места за празниците за влаковете с предварителна резервация

По всички посоки, за които от БДЖ "Пътнически транспорти " изискват предварителна резервация за идните празници, има свободни места, сподели за "Хоризонт " Калин Маринов от отдел "Продажби " в железопътната компания.

Резервациите са нужни за някои от бързите влакове по най-натоварените дестинации за дните 4-и, 5-и и 7-и май.

"Все още има свободни места във всички влакове по всички посоки за цялата страна. От стартирането на 15-дневната предварителна продажба приблизително се осъществят по 25-300 продажби всекидневно и това прави към хиляда непокътнати места за всички влакове в цялата страна. Най-слаби се оказват предварителните продажби в София и Пловдив. В онлайн резервираните места, които са за 16 влака, имаме много продажби - над 200.

Точно за датата 7-и май, която се пада последният почивен ден, допускаме, че множеството работещи ще слеят двата празника и се чака да се натоварят влаковете в следобедните часове по безусловно всички посоки - от по-малките градове към регионалните и най-много към София. "

От БДЖ "Пътнически транспорти " припомнят още, че информация за изчерпаните места във влаковете ще се подава непрекъснато на място на билетните каси в страната, както и на формалната интернет страница на компанията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР