По всички медицински норми доц. Мангъров трябваше да е изключен

...
По всички медицински норми доц. Мангъров трябваше да е изключен
Коментари Харесай

КапиталНО

" По всички медицински правила доцент Мангъров трябваше да е изключен от лекарската специалност. "
министърът на образованието акад. Николай Денков пред Българска национална телевизия
" Ако на следващия ден реша и извикам 500 или 1000 от хората, които са дали своят вот за мен, и им кажа: " Елате да влезете нелегално в Народното събрание, елате да поблъскате служители на реда, ще ви платя рейсовете, може да ви дам и по 40 лв. ", не е ли вярно господин основният прокурор да изиска моя депутатски имунитет, да бъда съден и да ме вкарат в пандиза? Дали в закона написа, че важи единствено за мен или за шепа нещастни фашисти? "
депутатът Христо Петров, прочут като рапъра Ицо Хазарта, в Народното събрание
" Историята се чете през историческите източници, а не през това, което на нас ни се желае да открием в нея. Например, откакто няма нито един сериозен, тестван, меродавен исторически източник, който да удостоверява, че България в който и да е миг е била " на три морета ", значи просто в никакъв случай не е била и толкоз. Има достоверни данни, че в къси интервали сред разнообразни войни (например 1913 - 1918 г.) е била на две морета. Което, като се замислиш, отново не е извънредно зле. Чехия да вземем за пример в никакъв случай не е била на нито едно. "
Радослав Парушев пред портал " Култура "
" Преди време влязох във вход на жилищна постройка, където някакъв индивид с лице към стената се облекчаваше. Хрумна ми единствено да го попитам: " Нямате ли си тоалетна у дома? " А той ми извика през рамо: " Простак! " Всеки " самичък си прецЕня " в какво общество желае да живее. "
Реклама доцент Георги Лозанов за " Дойче веле " Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията
Автор Капитал
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР