По времето, когато започна университета Сейнт Андрюс, принц Уилям беше

...
По времето, когато започна университета Сейнт Андрюс, принц Уилям беше
Коментари Харесай

Нахалният отговор на Кейт Мидълтън с пет думи, когато й казаха, че е късметлийка, че има принц Уилям

По времето, когато стартира университета Сейнт Андрюс, принц Уилям беше един от най-подходящите ергени в света - и нямаше дефицит внимание от страна на девойки.

Но откакто я видя уау в транспарантна рокля на благотворително фешън ревю, имаше едно момиче, с което той знаеше, че желае да прекара остатъка от живота си, сегашната му брачна половинка Кейт – като двойката се познава от повече от 20 години и е женена от 12.

След брака си с Уилям Кейт получи кралската купа херцогиня на Кеймбридж и след тъжната гибел на Кейт починалата кралица през 2022 година, в този момент е известна като принцесата на Уелс. Тя също по този начин ще получи още едно повишение на купата, когато брачният партньор й в последна сметка се възкачи на трона - и ще бъде известна като кралица Катрин.

Естествено, когато Уилям реши да се откри с Кейт, мнозина я помислиха за една доста щастлива дама. Но когато един от приятелите на сегашната принцеса й сложи тази точка, тя имаше брилянтен отговор. По време на дните им в университета...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР