По време не секс партньорът иска да вижда тялото ни,

...
По време не секс партньорът иска да вижда тялото ни,
Коментари Харесай

Думите, които развалят секса

По време не секс сътрудникът желае да вижда тялото ни, да чува желанията ни, какъв брой ни е добре с него, да ни усеща. Не забравяй, че при хората важи тази поредност: слуховият канал на усещане за множеството от нас се намира на второ място след образния. А това значи, че сътрудникът желае да чува насладата ни, пристрастеността, стоновете. Повечето мъже и дами настояват, че ги възбуждат звуците, издавани от колегата, и това директно въздейства на силата на оргазма, написа cosmopolitan.bg.

И назад – цялостната тишина кара мъжа да се напряга, да се съмнява в себе си, от което желанието може да угасне.

Както е в шегата: двамата бяха толкоз буйни в леглото, че откакто правеха секс, целият квартал излизаше да пуши по терасите.

Но, не щеш ли изрази от рода на „ По-бавно “, „ Мръдни наляво “, „ Най-накрая! “ или още по-лошото – „ Не по този начин! “, може да убие възбудата.

За страдание, ние не всеки път можем да направляваме това, което приказваме в най-сюблимния миг. Ние сме по този начин погълнати от страстите, че напълно забравяме за колегата. И се разкриваме пред него от непредвидена страна.

Преди и по време на секс не казвай:

„ Давай, единствено че по-бързо “

„ Загаси лампата “

„ Ще стане ли бързо? “

„ Миналият път ти се получи по-добре “

„ Ти си по-добър от... “

„ За какво мислиш “, „ Трябва да поговорим “, и несъмнено, „ Когато се оженим... “

Мъжката позиция

А ето и какво споделят самите мъже за думите, които могат да скапват секса:

„ По време на секс ми харесват думите „ да “, „ не “ и „ още “.

„ Защо да приказва? Тя би трябвало да е секси, останалото ще си го кажа аз самият. “

„ След секс не са нужни думи. Главата й е на рамото ми – най-хубавото, което може да стане. “

„ В началото най-вече ми харесва хуморът, да поговорим и да се посмеем. Без да забравяме за най-важното... “

Мъжете харесват комплиментите не по-малко от дамите. Говори му какъв брой е прелестно тялото му, изключително в случай че мислиш, че той по някаква причина се съмнява в това. Не се притеснявай и да му кажеш какво те възбужда: „ Мислех за теб през целия ден. Искам да те подлудя “, „ Обожавам да чувствам допира на ръцете ти върху кожата ми “, „ Изгарям от предпочитание “...

Тези, които харесват „ по-горещите “ неща, употребяват хули в леглото. Но преди да използваш сходна лексика, постарай се да схванеш какво е мнението на колегата ти за сходни изрази по време на секс. Да, има такива девойки, които по време на секс приказват мръсотии, които не употребяват в всекидневието.

Какво не си коства да правиш?

Първо, да сравняваш колегата с предходните си. Второ, откровеността в леглото, както и в живота, си има граници. Например след фразата „ Това ли беше всичко? Не усетих нищо “ - естествената реакция на колегата ще е да потърси метод да поправи обстановката, а точно да откри тези, на които ще им бъде хубаво с него.

И още нещо – мъжкият и женският мозък работят друго по време на секс. На дамата й е свойствено да приказва за това, което усеща и усеща, това на процедура не изисква никакви старания. Но мъжкият мозък към този момент се е съсредоточил в процеса, по-добре не го разсейвай. Той работи в режим „ осъществяване единствено на една задача “.

И най-после, в случай че мъжът не прояви самичък предпочитание да приказва, не си коства да се опитваш да подхващаш диалог в леглото. Ти не си чула от него: „ Това беше фантастична нощ! “ Е, чети сред редовете. Нали не е толкоз значимо какво чуват ушите, а какво усеща сърцето (и тялото), в последна сметка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР