По време на завършилото участие на Ubisoft на Е3 2021

...
По време на завършилото участие на Ubisoft на Е3 2021
Коментари Харесай

Ubisoft представиха първи кадри от играта си по Аватар

По време на приключилото присъединяване на Ubisoft на Е3 2021 с Ubisoft Forward, компанията показа първи филмов откъс към своята игра от света „Аватар“: Avatar: Frontiers of Pandora. Макар и видеото да е извънредно мощно, то за жалост не виждаме геймплей от играта.

Излизаща през идната година, Avatar: Frontiers of Pandora е екшън приключенска игра с вероятност от първо лице, което се създава от Massive Entertainment (The Division 1 и 2, Far Cry 3), Lightstorm Entertainment и Disney благодарение на усъвършенствана версия на Snowdrop енджина. В играта, вие ще се превъпътите в ролята на На’ви, който се впуска в едно премеждие по протежението на Западната граница, един непоказван до момента регион на Пандора. Играта се създава за платформите на сегашното конзолно потомство, Windows, Amazon Luna и Гугъл Stadia.

Анонсирана преди четири години, Avatar: Frontiers of Pandora не е първия план на студиото по детайли от света на „Аватар“. През 2009, студиото показа на света James Cameron’s Avatar: The Game, която се появи за PS4, Xbox 360 и PC.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР