По време на заседанието на правната комисия в НС, главният

...
По време на заседанието на правната комисия в НС, главният
Коментари Харесай

Гешев се закани: Не ме е страх, престъпниците ще влязат в затвора

По време на съвещанието на правната комисия в Народно събрание, основният прокурор Иван Гешев се закани, че ще направи всичко нарушителите да влязат в пандиза.

" Ще довърша мандата си и ще направя всичко допустимо всички, които са направили закононарушения, да влязат в пандиза ", съобщи той по време на съвещанието, на което депутатите ще прегледат на второ четене измененията в Наказателно-процесуалния кодекс. Те касаят въвеждане на механизъм за следствие на основния прокурор и заместниците му.

Той още веднъж повтори тезата си, че България се връща в мутренските години, които са налице поради войната, която се води против правосъдната власт. Прокуратурата е единна и ще продължи да работи по същия метод все пак, което се случва и макар политическия напън, увери основният прокурор.

" Не ме е боязън и няма да разреша да бъда плашен. Не я боязън и магистратската общественост ", акцентира Гешев, който няма да взе участие в нещо, което авансово е решено и което обслужва политическата мафия и което българските жители дефинират като мафия, отпадък, олигархия и проведена престъпност.

" Няма да разреша и да вземам участие в превръщането на правовата страна в вехтория и пипането на Kонституцията с мазни пръсти. Бог да пази България ", безапелационен бе Гешев и напусна съвещанието на Комисията по правни въпроси.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР