По време на заседанието на Министерския съвет се взе решение

...
По време на заседанието на Министерския съвет се взе решение
Коментари Харесай

Правителството въвежда „зелен сертификат“ в администрацията и МС

По време на съвещанието на Министерския съвет се взе решение за прекосяване към Национален проект за държавна администрация без Коронавирус. Да се планува една поетапна стратегия, която е въз основа на разбор за това по какъв начин да се даде персонален образец от страна на страната и да стартираме да работим по метод, който да не популяризира болестта. Министерски съвет разиска въвеждането на " зелен документ " в администрацията и даване на различна опция да се упражнява правото на труд посредством бързи проби. Целта е да се реализира администрация без Коронавирус. Това заяви началникът на политическия кабинет на премиера Кирил Петков Лена Бориславова.

Стратегията ще стартира да се ползва дейно не по-рано от март 2022 година, с цел да може да се даде опция на всички наранени да изразят мнение, означи Бориславова.

До края на днешния ден министър-председателят Кирил Петков ще подпише заповед за отсрочено въвеждане на условието за " зелен документ " за всички лица, които достъпват постройката на Министерския съвет, сподели още Бориславова. Заповедта ще влезе в действие не по-рано от 40 дни, ще бъде обезпечен имунизационен пункт за всички чиновници на територията на Министерски съвет, които желаят непринудено да се имунизират. Ще бъдат обезпечени и бързи проби за хората, които са без " зелен документ ".



Очаквайте детайлности!
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР