Вики МакКлур от Line of Duty ще пътува до Япония

...
Вики МакКлур от Line of Duty ще пътува до Япония
Коментари Харесай

Вики МакКлур се присъединява към Мел Си и Пади МакГинес в едно от най-обичаните предавания на BBC

Вики МакКлур от Line of Duty ще пътува до Япония в новата серия на Who Do You Think You Are? до момента в който тя открива мъчителната история за опита на нейния прародител като военнопленник.

Поредицата на BBC ще отпразнува своята 20-та годишнина това лято с присъединяване на голям брой огромни имена, в това число Spice Girl Mel C, забавника Пади Макгинес и спортната легенда Dame Jess Ennis-Hill.

Към тях ще се причислят поп звездата Оли Мурс, победителката от Strictly Come Dancing за 2021 година Роуз Айлинг-Елис и някогашната фаворитка на TOWIE Джема Колинс. 41-годишната МакКлур към този момент знаеше, че има мощна военна история в фамилията си, откакто предходната година пресъздаде десанта от Деня D с нейния дядо воин от войната на плажа в Нормандия, където той се е бил преди съвсем 80 години. В документален филм на ITV, Vicky McClure: My Grandad’s War, тя избърса сълзите си, до момента в който 97-годишният деец от Кралския флот Ралф МакКлур разказа прекарването си от Деня D като „ изтърван пъкъл “.

Подобно н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР