По време на започналото международно изложение в Пекин, Nissan представя изцяло новия

...
По време на започналото международно
изложение в Пекин, Nissan представя изцяло
новия
Коментари Харесай

Автосалон Пекин 2018: Премиера за електрическия седан Nissan Sylphy ZE

По време на почналото международно изложение в Пекин, Nissan показва изцяло новия си електрически автомобил Sylphy ZE (Zero Emission), който е създаден и се създава в Китай, и е предопределен за локалния пазар.

От Nissan разясняват, че Sylphy ZE ще предложи високи технологии, необятен интериор и отличен комфорт, а електрическата задвижваща система дава обещание автономност от 338 километра с един заряд на батерията. Самите батерийни блокове са интегрирани под седалките, което е гаранция за допълнителен шир в купето и лидерски показатели във връзка с свободното пространство за краката на пасажерите.

“Новият Sylphy ZE е идната стъпка в нашата тактика за електрификация за Китай ”, разясняват от Nissan. “Новият Sylphy ZE ще бъде първата всеобщо произвеждана електрическа кола на Nissan за китайския пазар и един от 20-те електрифицирани модела, които планираме да лансираме през идващите пет години ”.

Nissan Sylphy ZE е създаден въз основата на технологичните и конструкционите решения на хитовия LEAF, продажбите на който към този момент са над единици в глобален мащаб, а продажбите му в Китай ще започнат по-късно през тази година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР