По време на визитата си във Великобритания Доналд Тръмп посъветвал

...
По време на визитата си във Великобритания Доналд Тръмп посъветвал
Коментари Харесай

Тръмп посъветвал Тереза Мей да съди ЕС заради Брекзит

По време на визитата си във Англия Доналд Тръмп посъветвал премиера Тереза Мей да съди Европейски Съюз поради Брекзит. Какви рекомендации е отправил американският президент и до каква степен препоръките му са действително използвани - вижте:


Напрегнатата конференция в Лондон, по време на която Тръмп остро подлагаше на критика политиката на Тереза Мей за Брекзит, е била последвана и от съвет, избран от самата нея като " прекомерно жесток ".
Тереза Мей, министър председател на Англия: Каза ми да осъждам Европейски Съюз. Да не договарям с тях, а да ги осъждам.
В изявление за BBC тя добави и че по-късно ѝ споделил да не се отдръпва от масата за договаряния, до момента в който не реализира най-хубавото за Лондон съглашение. На въпрос би ли послушала рекомендацията за правосъдно дело, Мей отхвърли сходен вид.

Всъщност, даже да пожелае, това на процедура не би било допустимо, тъй като Лондон към момента няма съглашение за развода, което да оспорва в правосъдната зала.

За разлика от предшественика ѝ Дейвид Камерън, който сполучливо осъди Европейската централна банка, поради решението ѝ да ограничи транзакциите в евро на компании, които провеждат придвижването на скъпи бумаги, в случай че те се намират отвън еврозоната.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР