По време на валутната търговия във вторник сутринта щатският долар

...
По време на валутната търговия във вторник сутринта щатският долар
Коментари Харесай

Еврото слабо се покачва, паундът спада към долара

По време на валутната търговия във вторник сутринта щатският $ умерено се намалява по отношение на еврото и английския паунд, само че нараства във връзка с японската йена.

Индексът ICE, който демонстрира динамичността на $ по отношение на шест валути (еврото, швейцарския франк, йената, канадския $, лирата стерлинг и шведската крона), през днешния ден прибавя 0,03% към цената си, а по-широкият показател на $ WSJ расти с 0,02%.

Към 10:35 часа българско време общата европейска валута нараства с 0,12% и се разменя на пазара при курс по отношение на $ от $1,0592 за едно евро спрямо $1,0584 за евро при затварянето на търговията в понеделник.

Цената на американската валута във връзка с японските национални пари се повишава в това време до 135,71 йени за едни $ против 135,46 йени за $ в края на предходната сесия.

Британската лира стерлинг леко спада към $ и пазарният и курс тази заран се се намалява до $1,2262 за едни паунд по отношение на $1,2265 предния борсов ден.

Австралийският $ се търгува на равнище $0,6928 против $0,6926 ден по-рано.

Експертите означават, че валутният пазар може да бъде обект на волатилност тази седмица, защото мениджърите на фондове ребалансират портфейлите си преди края на второто тримесечие и първото полугодие в четвъртък.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР