по време на традиционната церемония по връчването на годишните награди

...
по време на традиционната церемония по връчването на годишните награди
Коментари Харесай

Тази година Голямата награда за журналистика Северно ехо е за Буряна Божинова

по време на обичайна гала по връчването на годишните награди на Сдружението на публицистите в Плевен, дългогодишният сътрудник на вестник " 24 часа " в Плевен, Буряна Божинова беше отличенас годишната премия за публицистика " Северно ехтене ". Отличиетобеше връченоот кмета на Община Плевен Георг Спартански.

Наградата е учредена от Община Плевен и локалното сдружение на Съюза на българските публицисти. Традиционно на церемонията бяхавръчении оценки в още няколко посоки.

Тази година отличените са:

- За издигане престижа на Плевен в народен и интернационален мащаб - Северняшки отбор за национални песни и танци " Иван Вълев " ; нагфрадата получи директоорът на ансамбъла, а група вокални реализатори сервираха акапелно иизпълнение на българска национална ария.

- За гражданска самодейност - Фондация " Аз съм Кайлъка " ;

- В категория " Връзки с обществеността " - Ина Минкова, Окръжен съд - Плевен.

Грамота и дарове получи и дългогодишният сътрудник на Българска телеграфна агенция Малин Решовски, който работи за организацията от над 25 години, а тази година означи и свойюбилей.

Заедно софициалните си грамоти, всички наградени получиха и картини - уникати, основани отплевенския художник Валери Петров.

Музикалните осъществявания още веднъж бяха поверени на журналиста от Дарик Николай Колев.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР