По време на това сражение Малой стреля няколко изстрела по

...
По време на това сражение Малой стреля няколко изстрела по
Коментари Харесай

Мъж, смъртоносно прострелян от полицията в Кънектикът, беше издирван при стрелба през 2022 г., стреляно по куче, се казва в доклада

„ По време на това стълкновение Малой стреля няколко изстрела по кучето и бойци, удряйки полицейска кола и убивайки кучето на полицията в Кънектикът, “ съгласно отчета. Действията на Малой не могат да се видят ясно в двете видеозаписи от полицейски камери, оповестени с отчета на генералния контрольор. Полицията се вижда и чува на видеото да стреля и удря Малой, до момента в който кучето се чува да скимти.

Може да се чуе по какъв начин полицията упорства Малой да „ вдигне ръцете си “, до момента в който той лежи отчасти на тротоар и път Един служител на реда пита: „ Къде е револверът? “ Друг дава отговор: " До него. Пистолетът е до него. "

Малой по-късно беше разгласен за мъртъв в болница " Лорънс и Мемориал " в Ню Лондон. Службата на основния правосъден доктор откри, че той е умрял от " огнестрелни рани на торса и крайниците ".

Щатската полиция сподели, че след случая, при който Броко, полицейското куче, „ самоуверено даде живота си, защитавайки своя лидер, сътрудници от бойците и нашата общественост. “

Според предварителния отчет за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР