По време на тазгодишното изложение в Париж, организаторите на международния конкурс AUTOBEST

...
По време на тазгодишното изложение в
Париж, организаторите на международния
конкурс AUTOBEST
Коментари Харесай

A Star is Born. By AUTOBEST: Нова награда от AUTOBEST. Първият отличен е VINFAST

По време на тазгодишното ревю в Париж, уредниците на международния конкурс AUTOBEST анонсираха образуването на нова премия в годишната конкуренция. Новата категория се назовава A Star is Born. By AUTOBEST и има за цел да отличи най-добрите нови и започващи компании в автомобилния бизнес. Пилотният носител на признанието е първата виетнамска компания всеобщ производител VINFAST, която демонстрира първите си точно на парижкото ревю.

От AUTOBEST споделят, че оценката на новите компании включва в детайли запознаване с компанията и нейните уреди, в това число и тяхната обстойна обиколка, анализ на плановете, както от индустриална, по този начин и от комерсиална, дизайн и финансова позиция.

“Това, което вършат VINFAST е много необичайно ”, разяснява Дан Вардие, председател на AUTOBEST. “Те създадоха два нови автомобила и построиха невероятен нов индустриален комплекс във Виетнам- и активността беше стартирана преди една година. Това, което е още по-изненадващо, е че проектите и упоритостите им се простират повече от това да се създаде автомобилна компания: компанията еднолично сложи Виетнам на картата като страна интернационален производител на коли. Нямаше по какъв начин да не отличим тези достижения с първата премия New Star на AUTOBEST ”

“За нас, Автосалон Париж 2018 е представяне на Vinfast пред света ”, споделя Джеймс Де Лука, изпълнителен шеф на виетнамската компания. “Отзивите от нашите първи два модела все още са страхотни. Да бъдат нашите усилия признати от толкоз уважавано международен орган като автомобилните журналисти на AUTOBEST е фантастична награда за сериозния труд и отдаденост на всички от Vinfast ”.

След пазарното лансиране на първите два автомобила на Vinfast, компанията ще пусне в продажба още два, като първоначално колите ще бъдат налични единствено във Виетнам, само две години след стартирането на проекта по основаването на компанията.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР